pondělí 22. července 2013

Den třetí - vodopády a zase vodopády

Hmmmmm, co napsat, bylo to prostě fantastické :-). Plán byl smělý - jedny vodopády dopolko, druhé odpolko.  A protože nejsme žádný másla, byl i splněn. Celkově jsme zdolali téměř 900 m převýšení (stále ještě aklimatizujeme), viděli neuvěřitelné přírodní scenérie, motýl si ze mne na chvíli udělal dopravní prostředek (pacholek, zrovna když jsem funěla do prudkého kopce, no na co ten má křídla ó)) a přesvědčili se, že do bot nám tedy rozhodně hned tak nenateče :-). Mezi dopoledními a odpoledními vodopády byl naplánován oběd. Nejdříve jsme mířili k restauraci u Pramene (rakouský název si sámo nepamatuji), ale nakonec jsme si to rozmysleli, a vydali se (raději autem, nic se nemá přehánět) na Himmelbauer, nádherné to vyhlídce (na pěkném krpálu) do celého údolí. Ještě že máme Toyotku, ta si to náramně užívala :-).
Návštěva cukrárny v Mallnitzu a konzumace kvasnicového piva byla nezbytností. I na medvídka do sbírky z vedlejších suvenýrů došlo :-).
Poučení dnešního dne - neotvírat všechna okénka v autě v případě, že se na zadních sedačkách nacházejí věci (například fotky) - hrozí nebezpečí prudkého brždění a pobíhání "šílené" ženské po silnici :-).



Žádné komentáře: