neděle 7. července 2013

4.7.-7.7.2013_Taťkovo narozeniny


Rok se s rokem sešel a taťkovy narozeniny už se zase přiblížili. Tomášek ještě musel zvládnout zápočet z finančního účetnictví (vypadá to, že jak jinak než úspěšně, když jsem ho tak poctivě připravovala) a pak už hurá do Aše. Páteční oslava se opravdu vydařila, bohužel k velmi vysokému stupni únavy mého milovaného manžela jsem celou noc probděla přemýšlejíc o nesmrtelnosti brouka. A dědeček - asi se rozhodl, že kytky v ložnici potřebují přesadit (asi podle lunárního kalendáře je nejlepší to dělat v noci), jen na to šel opravdu originálně a odnesly to jeho naražená žebra a bok :-).
V sobotu ráno oslavenec pokračoval tam, kde večer skončil, a o legraci jsme měli postaráno. Škoda, že jen do oběda, kdy dědeček usnul :-).
Tomášek s mamkou byli mezitím na hřbitově uložit Milanovo urnu a na něčem dobrém k obědu. Mě se podařilo umluvit mamulinku na žemlovku :-).
V neděli ráno jsme vyrazili směr domov, původní plán zastavit na Seeberku pro putovní turistickou známku byl zhacen otevírací dobou - od 10:00 hod. 
Tak jsme si alespoň koupili třešně, hrášek a brambory.


A odpolko jsme ještě stihli kino, snímek Osamělý jezdec. Byla to docela blbost, ale celkem vtipná. 


Žádné komentáře: