pátek 19. srpna 2011

Cesta domů

Ráno v sedm nás čekal budíček - není nad ohleduplné sousedy. Ale za chvilku jsme měli sbaleno /proč sebou taháme tolik věcí, když potřebujeme sotva jednu třetinu?/ a hurá na snídani na každodenní párky a musli. Ještě jsme počkali na paní správcovou abychom srovnali účty - pročpak asi nikde není vyvěšený ceník? - nu asi proto, že lidé by byli podstatně opatrnější...
Po zaplacení už jsme byli na cestě domů - nevypadalo to prozatím na déšť. U prvního tunelu přeci jen byla fronta, která nás zdržela cirka 30 minut, a právě tady jsem vytáhla svůj ntb a začala psát - užitečné využití času. Pak už cesta ubíhala bez problémů. Na odstavném parkovišti, během krátké přestávky, začalo pršet; jak pak je asi nahoře? 
Na jídlo jsme to vydrželi už do Čech. Padla nám do oka jakási kovbojská restaurace, ale Tomášek při logování do four square zjistil, že jídlo by nemělo být nic moc; nakonec jsme se to rozhodli risknout - česnečka byla OK, jen moc horká, tatarák taky dobrý, ale některé spolu dodané ingredience nás překvapily - kupříkladu strouhaná okurka byla skutečnou raritou.
Cestou domů už jsme jeli v pěkné bouřce, ale doma nás přivítala Ája a krásně vyčesaní pejskové :) Dobře se nám o ně Ája starala a má za to náš velký dík!


Žádné komentáře: