čtvrtek 1. května 2008

Oprava střechy a natírání podbití...

Neděle jak vyšitá.. vypadalo to, že bude hezky a tak než se otočí slunce na zahradu chtěl jsem provést zasilikonování střechy, kterou nám stále zatéká do garáže, ale nevím, nevím... Od Myšáka jsem si půjčil žebřík a natřel jednu stranu podbití nad garáží a nad terasou. Trvalo mi to trošku déle a Myšák se pak pařil se štětkou na sluníčku - tak pardon :) Když bylo hotovo, šli jsme ještě s Janičkou a se psy procházkou do Borůvky pro okurky na salát. Po návratu jsme s Myšákama ogrilovali a tak jsme se přejedli, že lekce tanečních byla pro tentokrát vynechána.
Žádná škoda, protože dorazili Ševčíkovic z Jirn i s labradorkou Odi a tudíž bylo o zábavu postaráno. Odi ukázala klukům snad všechno co nesmí dělat, ale nenechali se zviklat... Odi s páníčkama je samozřejmě vítána kdykoliv.




A fotky od Soničky ...



A odkaz přez plot...


Zelený pták: Taková normální neděle

2 komentáře:

wacklodge řekl(a)...

Děkuji moc za tento článek. Mám velikou radost, že se fara opravuje. My jsme také nedávno opravovali střechu, takže to skoro vypadá i jako náhoda. Nebyla to tedy žádná rozsáhla rekonstrukce, ale měnily se tam dost podstatné věci jako třeba střešní krytina s posypem a pod.

Sapik řekl(a)...

Chtěl bych Vám moc poděkovat za tento článek, je opravdu velice fajn vidět, že se najdou i dnes lidé, kterým záleží na hodnotách a ještě mají chuť opravovat i starší domy, které pro jiné již nemají význam. My jsme si třeba opravovali naši střechu a nechávali si ji zaizolovat jednou firmou a máme z toho také radost.