sobota 10. září 2011

Víkend v Aši; cesta do Norimberku a kino Super 8

Vzhledem k tomu, že byl Robert v nemocnici kdesi u Norimberku, kam ho německé zdravotnictví poslalo na doléčení po operaci, bylo pro mamku problematické se za ním dostat na návštěvu. Tak jsme jeli do Aše, abych tam za ním s mamkou zajel. Janička mezitím pobude zase se svojí mamkou a proberou co kde nového :)
Odjezd byl v sobotu ráno v 8 hodin tak, aby se stihla ještě plánovaná prohlídka hradu v Norimberku i prohlídka města. Na kliniku jsme dojeli úplně v pohodě asi po dvou hodinách. Dalo nám trošku práce než jsme Roberta našli, ale nakonec se povedlo - měl akorát měl cvičnou proceduru. Byl z toho pěkně paf, když nás viděl ;-). Vypadal mnohem líp, než co jsem viděl starší fotky, tak jsme z toho měli radost :). Počkali jsme s ním do oběda a pak jsme jeli do Norimberku na prohlídku města a taky něco pojíst.
Bylo fajn se podívat do tamních kostelů a katedrály, jen byla škoda, že jsme se nedostali na hrad. Ve městě byla jakási akce, která se táhla v podstatě celým městem - jakesi závody na kolech a všude bylo mraky lidí. Hrad byl díky tomu uzavřený. Nicméně alespoň jsme si ho aspoň obešli kolem dokola. S Janičkou se tam jistě zase podíváme.





V neděli ráno hurá domů a odpoledne do kina na Super 8. Snímek tedy nebyl 2x zajímavý, ale takových kousků je poslední dobou víc a víc. Bylo to koukatelné avšak místy dost nudné, takže ve videotéce mi bude asi chybět :)



Žádné komentáře: