čtvrtek 2. července 2009

Myshakovo narozeniny

Myšák zase po roce slavil narozeniny a musím říct, že byť na zahrádce, originalitu jsme vůbec nepostrádali. Klasická sousedská sestava a několik příjemných hostů. Fajn začátek na dvou grilech a naražení CoolKagu vytvořili příjemnou náladu. Janička přispěla novinkou na grilování - půlenými plněnými brambůrkami a tuším /co mě tedy zaujalo/, že někdo později přinesl i jahodové tyramisu. Zmiňuji se o tom, že to jsou právě ty dvě klíčové události odpoledne, které mi utkvěli v paměti:) Samozřejmě nesmím opomenout avokádovou majdu od Soničky, jejíž druhá várka chutnala neobyčejně dobře. Co také stojí za zmínku je fakt, že prudký déšť, který se náhle objevil, zvládla jak markýza, tak Petr Muck, který se s deštníkem ochotně ujal role u grilu a s deštníkem se staral o přísun proviantu...jó to jídlo :)
Nečekal jsem, že i paruky nám vystačí na tolik dlouhých minut zábavy, ale to pívo asi dělá svoje :D
Zlatým hřebem večera ovšem byl Skalákův dárek Myšákovi, potažmo všem, a sice thajské létající lucerny. "Každý si na tu svou napsal či nakreslil své přání a kolem desáté jsme je vypustili do světa." Super!!!
Takže děkujeme Míšo za hezké odpoledne :)

My jsme tentokrát nedělali žádnou foto dokumentaci, pač Skalák fotil jako o život, bohužel je z toho nakonec jen pár fotek u Myšáka na facebooku.

A nakonec odkaz na Myshakovo pohled na věc :D.

Žádné komentáře: