pátek 24. července 2009

4.7.2009 Oslava dědečkových narozenin a pejskové

No a aby toho nebylo málo týden po myšákových narozeninách jsme se rozjeli do Aše oslavit další narozeniny, tentokrát ty dědečkovi. Výbava byla obvyklá...1*CoolKeg a 1*slivovice :) Každopádně nám nepřálo počasí a po pár hodinách se soudek přesunul do kuchyně k mamce a netočilo se již tak rychle, jak jsme zvyklí za horkých letních dnů. Dědeček dostal ještě pojednání o Přemyslovských Čechách, což mu jak jsme správně předpokládali udělalo velkou radost. K hudbě nám hrál - světe div se - KATAPULT, Beatles, Valda... no oslavili jsme to nakonec úspěšně, ale zbyla skoro půlka soudku, kterou ovšem dědeček druhý den spolehlivě zkonzumoval :D



Samozřejmě nesmím zapomenout na štěňátka, která rostou jako z vody a měli jsme poslední příležitost si většinu z nich pochovat.



Poslední den v Aši jsme také zkontrolovali novou chatku u mamky na zahradě, spolu s Veronikou a Kájou jsme se u ní sešli, takže nás tam bylo jako psů :) a odpoledne jsem se s bráchou setkal po letech s nevlastním bratrancem na kus řeči. Moc času bohužel neměl, páč zapoměl, ale příště ho určitě bude víc :))

Žádné komentáře: