úterý 28. srpna 2007

V sobotu se nakupovalo, pracovalo a grilovalo ...

V sobotu ráno jsme rychle objeli IKEU, Globus a Hornbach, nakoupili nové deky, povlečení, regály a kytky a ryby, protože jsme se dohodli se Skalákovic a Myšákovic na večerním grilování a turnaji tří rodin v žolíkách.
Po obědě jsem dodělal zařezání hran trávníku, dosadil pár rostlin /borůvky, kanadské borůvky, kaluny, čínské karafiáty, rozmarýnu, mátu a bazalku/; Janička mezitím prala nové povlečení a připravovala "novou ložnici", protože IKEA má jiné rozměry peřin a polštářů, v důsledku čehož jsme museli koupit nové i vše ostatní. Později jsem smontoval regál pod schody a konečně využil i pilku "šukačku" a vzápětí jsem pohořel při sestavování pracovního stolu,protože k instalaci nebyl návod. Ale vyřešila to za mne Janička, která ho smontovala, což je skvělé, protože manželé se mají vzájemně doplňovat :))
Nakonec došlo na instalaci solárních zahradních lampiček, které večer vypadají opravdu moc hezky.
Večer pak došlo na rodinné grilování a jak psal Skalák, opravdu jsme si pochutnali na pstruzích, pražmách a lososech. Později došlo i na ty karty, ale jen ve čtyřech a došlo i na láhev whisky s krocanem, kterou jsme se Skalákem pěkně vychutnali.
Tak zase někdy ....










Žádné komentáře: