neděle 10. března 2013

Víkend v Aši

Mamulinka projevila přání být k narozeninám obdarována masáží. A protože rozhodně nemáme v úmyslu kupovat zajíce v pytli, nezbývá, než vybranou masáž nejdříve vyzkoušet :-). A protože paní masérka jede příští týden na hory, museli jsme do Aše již tento víkend. Zároveň bylo domluveno, že přijede do Aše i Tomášovo mamka i s Luigim.
V našem oblíbeném květinářství jsme koupili kytku (paní si nás dokonce pamatují :-) - že by to bylo velikostí kupovaných kytic?), tentokráte růže nahradily lilie. A protože jsme se trefili i do MDŽ, byly z toho nakonec kytky hned tři :-). Večer jsme plánovali strávit všichni pohromadě, ale člověk míní a dědeček mění. Přišel s tím, že u Bandyho se sešla parta hrající na kytaru a ukecal Tomáška k návštěvě tohoto zařízení. Takže jsme s mamulinkou zůstaly samy dvě.
Zkušební masáž byla naplánovaná na sobotní desátou hodinu. Nejdříve jsme trošku zabloudili, jsou dva masážní salony vedle sebe (v Aši???), jeden je spojen i s posilovnou a tělocvičnou. Jen tedy nevím... slečně na rádoby recepci jsme říkali jméno masérky, poslala nás nahoru do patra, přestože paní toho jména tam rozhodně pracovat nemůže, neboť má svůj salon hned vedle.... Nakonec jsme byly rády, že jsme špatně, neboť v takovém rachotu si tedy uklidňující masáž představit neumím i kdybych se snažila sebevíc :-). Zato vedle to bylo jiné kafe, velmi příjemné prostředí, tlumená, uklidňující hudba a ta vůně :-). I paní masérka byla více než příjemná. První šla mamka, já až po ní (jojo, jen ať vidím, co mě čeká :D. Spokojenost byla velká (mamulinka byla doslova nadšená), i na dárkové poukázky došlo. A aby byl ten den ještě hezčí, čekal na nás doma bramborový salát a dědeček nám dokonce usmažil řízky :-).
Odpoledne jsme se rozdělili, Tomášek šel za mamkou a Luigim, já zůstala doma, počasí nic moc, takže na gauči. Dle natočených videí si to Tomášek náležitě užil :-). Jooo a jen tak mimochodem prodal naši Lagunku :-).
V neděli dopoledne nám mamulinka nabalila jídlo a museli jsme frčet za pejskama (Martin byl v práci). A také nás čekala zkušení jízda v RAVce. Nevím, zda to byl nejlepší nápad, teď už se Tomášek nemůže tuplem dočkat :D.

Žádné komentáře: