pondělí 12. května 2008

Dorazila mamka a Kája za pejskama

V pátek večer jsme po práci nakoupili nějaké jalovce pro doplnění prázdných míst a pár bylinek s tím, že vše zasadíme v sobotu dopoledne. Pěnišník čekal na zasazení už od minulého týdne. Zatímco Janička nakládala masíčko na grilování, na zahradě probíhaly výsadby. Dopadlo to nad očekávání a oba jsme odvedli kus práce :) za zmínku stojí fakt, že Janička, ač se přímo nepodílela na sázení, vybrala všechna místa, kde by se jakože mohla nová květena skvět. A v neposlední řadě novina - kvete jí první truhlíček!!!



Kolem třetí dorazila Veronika, máma a Kája. Mamka si u nás "dokroutila" poslední den návštěvy, aby zkoukla co v Nehvizdech nového... Kája zase jako obvykle špásovala se psy. Při jednom venčení jsme potkali Makulovy a dopadlo to tak, že "zkejsli" tentokrát oni u nás. Grilovačka se povedla, a přestože kotletky nejsou dvakrát šťavnaté, byly velice chutné. Jen nám toho nějak zbylo :( Mamka už není takový jedlík jako dřív. Sonička nám preventivně dala každému po Marlence, což byl velmi chutný závěr celoodpolední bašty.



Na druhý den jsme vysadili mamku na nádraží a jeli na naší taneční lekci. Je třeba podotknout, že první půle tance byla přímo excelentní a waltz, tango, jive a hlavně samba nám šli výborně :)) Každopádně ten valčík vypilujeme pravděpodobně v neděli na další individuální lekci. Takže tanci zdar !!!

Žádné komentáře: