sobota 20. října 2012

17.10. - 20.10. Aš + Karolinky narozeniny

Po náročném pracovním maratonu byl odpočinek více než na místě, doma dobře, ale u mamulinky nejlépe. Martin si také v práci naplánoval volno, takže ráno jsme vyvenčili pejsky a mohli jsme vyrazit. Přestože byl pracovní den, cesta proběhla v pohodě a ve velmi dobrém časové limitu (zvládli jsme to za 2,5 hoďky). Dorazili jsme akorát na oběd - měli jsme výborné řízečky :-). Odpoledne jsme ještě zajeli nakoupit do Lidlu, kde jsem potkala Lábuse, takže se nákup trošku protáhl :-). Říjnové počasí nám přálo, takže jsme zbylá odpoledne trávili procházkami po Aši. Martin mezitím bavil dědečka :-). V páteční ráno jsme si s mamulinkou udělali snídani do postele a povídali jsme skoro až do oběda. A domluvili se, že do Krkonoš pojedeme spolu (původně jsme měli jet s Tomáškem, ale přidali mu konzultace z matematiky a to nejde vynechat). Na sobotní večer jsme měli lístky na koncert Lionela Richiho, takže nezbývalo, než po obědě vyrazit směrem domů. Byly to pohodové a odpočinkové dny.


Jen škoda, že Tomášek musel zůstat doma sám - jednak neměl dovolenou, také se musel někdo postarat o pejsky, ale hlavně Karolínka měla narozeniny. Zastavil se u Káji na dort, který měl tentokrát podobu kočky a byl moc dobrý (dostal i výslužku domů). V podvečer ještě spolu s Veronikou zašli na večeři do Prosseca a dali si něco dobrého na zub :).

Nakonec koncert s Lionelem Richiem byl úžasný - on byl úžasný. Zabroukali jsme si pár hitů a nechali se bavit jeho vtipem :). Moc hezký zážitek to byl.




Žádné komentáře: