sobota 7. února 2009

27.1. cvičení s trenéry

No jo je to tak ve čtvrtek jsme se skutečně dočkali premiérové lekce s trenéry Luckou a Vaškem. Rozebrali si nás dle pohlaví a šlo se na věc. Řekl bych, že zatím z toho mají prču hlavně oni :)
Den na to jsme se ku podivu cítili úplně v pohodě. Takže já mohl v klidu do kina s Kájou na pohádku Peklo s princeznou. Celkem sranda, jen mne překvapilo jakej má princezna vychlastanej hlas.
V sobotu jsme ještě s Janičkou zajeli do Štěrbohol koupit nějaké sportovní boty a doplnit úbor, protože Vašek chce, abych se rozehříval v bundě, jakoby ze mě takhle lilo málo. A odpoledne jsme navštívili Muškovi, zjistit co a jak. Na plot nás zatím nezlomili :))
V neděli jsem dostal chřipajznu, kterou už Kája měla od soboty, takže klídek od roboty. Naneštěstí kašel je tak úporný a noci tak strašně dlouhý, že mne vysvobodilo až páteční naordinování antibiotik. Takže opět klídek od roboty.
Včera mi Janiča s Martinem a Makulovými dojeli do IKEY pro novou matraci a rošt, bo se mi ten starý ňák rozštípal...takže děkuji - to je poleženíčko :D
Zdá se, že chřipička se pomalu začíná přesouvat i na další osazenstvo, tak snad odolají!

Žádné komentáře: